[Buurgemeente Beesel] XBAZE opent in Reuver indoor-trampolinepark

Foto: © Xbaze.

1 mei aanstaande opent in de oude Fatimakerk in de gemeente Beesel een nieuw indoor-trampolinepark; XBAZE Jump Arena. Met diverse jump-area’s een befaamd concept, waarbij er een locatie en activiteit wordt gevormd die voor jong en oud geschikt is.

XBAZE Jump Arena is een concept uit de koker van Ron de Vlieger, Erik Nien en Ricardo Wassenberg. Laatstgenoemde zal ook de exploitatie en operationele aansturing op zich nemen, waarbij de toegankelijkheid voor jong en oud het kernpunt vormt.

De locatie, de oude Fatimakerk, wordt op dit moment nog volop verbouwd en zal straks ruimte bieden aan een twintigtal trampolines én diverse area’s, waaronder de Jumptower, Tumblinglane en Walk the Wall. Door de diversiteit is het trampoline-park zowel geschikt voor recreatieve ‘jumpers’ als voor de fanatieke free-runners die hun eigen skills willen oefenen.

Het concept wordt versterkt door de aanwezige horeca, waardoor er een locatie ontstaat waar een volledig dag(deel) gespendeerd kan worden. XBAZE opent op 1 mei haar deuren en zal gedurende de eerste maanden het aanbod verder uitbreiden, met o.a. het aanbod voor kinderfeestjes, sportactiviteiten/fitness en diverse ‘jumpstyles’.
Vanaf 26 april a.s. kunnen toegangstickets online geboekt worden via de vernieuwde website; www.xbaze.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen