Roze zaterdag 2019 geeft droomhuwelijk weg; In roze opblaaskerk op Stereo Sunday

Foto: Ja ik wil! - Roze Zaterdag 2019.

Ben jij of zijn jullie ontzettend in love en hebben jullie zin in een bruiloft? Dan is dit je kans!

Roze Zaterdag geeft samen met Stereo Sunday en VenloPartners een huwelijk weg in een feestelijk roze opblaaskerk op 7 juli 2018, tijdens dance-event Stereo Sunday. Pak of jurk, ringen, ambtenaar, locatie, fotograaf: it’s all been taken care off.

RZ19 geeft droomhuwelijk weg!
Als spectaculaire aftrap geeft Roze Zaterdag 2019 in samenwerking Stereo Sunday en VenloPartners een droomhuwelijk weg aan het meest inspirerende, ontroerende, mooie roze of niet roze paar dat niks liever wil dan elkaar eeuwige trouw beloven. Het droomhuwelijk zal worden voltrokken in een roze opblaaskerk op het festivalterrein van dance-event Stereo Sunday.
Het gelukkige koppel kan onder meer rekenen op bruidskleding, trouwringen, trouwfoto’s, een trouwauto én een huwelijksovernachting.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf 1 mei (vandaag!) via rozezaterdag2019.eu, waar potentiële bruiden en bruidegoms een video kunnen uploaden. Het meest bijzondere koppel met het meest bijzondere verhaal zal zijn droomhuwelijk werkelijkheid zien worden.

Geen hokjes
Het maakt niet uit welke seksuele voorkeur de deelnemers hebben of hoe ze zichzelf identificeren; iedereen mag meedoen. Hetero, homo, bi, transgender: allemaal niet belangrijk, het gaat om het meest bijzondere verhaal. Bijvoorbeeld over hoe de verloofden elkaar hebben leren kennen of wat ze gedurende hun relatie allemaal meegemaakt hebben.

‘Ja ik wil’ wordt op 7 juli om 14.00 uur uitgesproken in de roze opblaaskerk die zal staan op het Stereo Sunday-festivalterrein in het Julianapark. Trouwambtenaar Vera Tax verbindt die zaterdagmiddag het winnende koppel in de echt. De winnaars krijgen bruidskleding en styling en worden in een trouwauto naar de locatie gebracht. Er is muziek en een fotograaf die alles vastlegt. Vanzelfsprekend ontbreken bruidstaart en cadeaus niet. Als klap op de vuurpijl mogen de gehuwden overnachten in een luxe bruidssuite en gaan ze op honeymoon naar een geheime bestemming!

Filmpje uploaden
Stellen die voor dit droomhuwelijk in aanmerking willen komen, kunnen zich vanaf 1 mei 12.00 uur tot 15 mei aanmelden via rozezaterdag2019.eu/droomhuwelijk. Daar kunnen de geliefden een kort filmpje uploaden waarin ze vertellen waarom zij hét stel zijn dat die zaterdagmiddag voor het altaar moet staan. Uiteindelijk bepaalt een jury welk koppel hét meest bijzondere verhaal heeft. Op 17 mei wordt bekend gemaakt welk bijzonder paar het droomhuwelijk van 2018 gaat beleven!

Lees ook: Roze Zaterdag Venlo – Krefeld 2019: Ik ook van jou!

  – Ik ook van jou! 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen