Gratis introductietraining “Mindfulness op het werk” voor Venlose vrijwilligers

Foto: © Pixabay - stockfoto.

Op 21 april 2018 organiseert de Vrijwilligerscentrale Venlo in samenwerking met Connect & See en Be More Mindful een gratis introductietraining aan ‘’Mindfulness op het werk’’ voor vrijwilligers uit de gemeente Venlo. Vrijwilligerswerk verdient aandacht en waardering en de inzet als vrijwilliger kan veel van iemand vragen. De Vrijwilligerscentrale biedt hen daarom deze kennismaking aan zodat zij kunnen leren anders met werkdruk en stress om te gaan.

Mindfulness raakt steeds bekender als effectieve methode om stress te verminderen. Langdurige stress met te weinig stressherstel verzwakt het brein met als gevolg dat mensen steeds stressgevoeliger worden. Mindfulness maakt stressbestendiger, zorgt voor sneller stressherstel en helpt mensen beter om te gaan met werkdruk en de balans tussen werk en privé. Mensen  worden bewuster van zichzelf waardoor ze beter hun energie en stressniveau kunnen managen en patronen kunnen doorbreken. De workshop “mindfulness op het werk” maakt deelnemers bewuster van stress, het effect van stress op hun gedrag en hun lichaam en wat zij daaraan kunnen doen. Ook biedt het praktische handvatten.

Vrijwilligers uit de gemeente Venlo kunnen gratis kennismaken met mindfulness op woensdag 21 april a.s. van 11.00-12.30 uur in de Openbare Bibliotheek Venlo, Begijnengang 2, 5911 JL  VENLO.

Toegang, inclusief koffie of thee is gratis.

Meer informatie en inschrijven via de website

Wel.kom

VrijwilligersCentrale Venlo

Helma van der Leeuw
T 077 326 6666

E [email protected]

I  www.vrijwilligerscentralevenlo.nl/cursusaanbod

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen