Roland Truijens stopt als voorzitter bij Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles

Foto: © Roland Truijens

Roland Truijens heeft per direct de voorzittershamer neergelegd bij Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles. Truijens kan het voorzitterschap niet meer combineren met zijn werk en gezinsleven.

In totaal is Truijens elf jaar betrokken geweest bij D’n Oeles waarvan de laatste vijf jaar als voorzitter. Zo werd hij in 2008 uitgeroepen tot Oeles-prins en was daarna in verschillende functies betrokken bij D’n Oeles zoals bestuurslid, voorzitter sponsorcommissie, voorzitter P&P-commissie, voorzitter STV, prinsencommissie, Langsten Daag, bestuur VAT, financiële commissie, vertegenwoordiger Groot-Venlo en bestuurslid van het 6×11-jarig jubileum afgelopen jaar.

De afgelopen weken heeft Truijens enorm veel nagedacht. „Op het werk bij JustFire Nederland is het enorm druk en daar moet ik al mijn energie in steken om dit verder uit te breiden. Helaas valt deze drukte ook samen met het Vastelaoves-seizoen. Het afgelopen seizoen heb ik dit duidelijk ervaren. Na overleg thuis en met enorm veel pijn in het hart en een dikke traan zal ik daarom mijn taken als voorzitter van D’n Oeles direct neerleggen. Ik krijg het simpelweg niet meer gecombineerd en wil niet dat D’n Oeles hier last van zal krijgen. In het belang van mezelf, de zaak en bovenal mijn lieve familie doe ik nu een stapje terug. Ik wil wel nog graag dicht betrokken blijven bij D’n Oeles.”

Tijdens de interne opening in november zal Roland Truijens officieel afscheid nemen. Vicevoorzitter Cor Jansen, in 2017 adjudant, zal de taken van Truijens als voorzitter tijdelijk overnemen. In de tussentijd zal Truijens samen met het bestuur wel op zoek gaan naar een geschikte opvolger.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen