Nieuwe Venlose editie van Monopoly

Foto: Venlospel Monopoly - via Omroep Venlo.

Venlo krijgt een eigen vernieuwde uitgave van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Dit alles in het kader van het 675 jarig bestaan van de stad. Zaterdag 10 maart zal gedurende de wedstrijd VVV Venlo – Excelsior het spel gepresenteerd worden met medewerking van Lex Uiting.

De presentatie is het startsein voor het samenstellen van het spel. Inwoners van Venlo kunnen via Facebook mede het stratenplan samen stellen. Bedrijven kunnen zich bij Ronde Tafel Venlo aanmelden om een eigen straat te kopen of bijvoorbeeld genoemd te worden op de Kanskaart. Het is de bedoeling dat het spel in november 2018 op de markt komt.

Het spel kan in de voorverkoop besteld worden via www.venlospel.nl. Alle opbrengsten zullen volledig ten goede komen aan lokale goede doelen.

Sinds 1935 is Monopoly is het meest bekende bordspel ter wereld. Meer dan 300 miljoen stuks zijn er van verkocht in meer dan 50 landen.

Als bedrijf op de Kanskaart
Het spel biedt bedrijven de kans om eens op een andere manier in beeld te komen bij inwoners van Venlo. Zo was bij eerdere edities de toevoeging van een lokaal advocatenkantoor op de “Ga naar de gevangenis” kaart een goede vondst. Bedrijven kunnen op meerdere manieren meewerken aan de totstandkoming van het spel. Van het kopen van een eigen straat tot een vermelding op de Kans of Algemeen Fondskaart. Kijk hier voor meer info.

Straten
Bewoners van Venlo kunnen mede het stratenplan samenstellen. Als eerste zoeken ze de vervangers voor de Kalverstraat en Leidseplein. Breng je stem uit.

Reacties

article
40291
Nieuwe Venlose editie van Monopoly
Venlo krijgt een eigen vernieuwde uitgave van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Dit alles in het
https://venlo.nieuws.nl/nieuws/40291/nieuwe-venlose-editie-monopoly/
2018-03-11T15:30:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2018/03/11152932/vvv-venlo-molypoly.jpg
nieuws, Zakelijk