[Open dag] Fokuswonen tijdens de week van zorg en welzijn

Foto: https://www.fokuswonen.nl/

Maak kennis met het Fokuswonen tijdens de week van zorg en welzijn! Dat kan door de open te bezoeken. Op zaterdag 10 maart ben je van harte welkom bij Fokus Venlo Blerick

Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met en ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

Fokus biedt met de open dagen belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers, scholieren en werkzoekenden. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen.

De open dag in Venlo is op 10 maart van 12.00 – 16.00 uur in en om de ADL-eenheid (hulppost) van het Fokusproject aan de Seringenstraat 23 in Venlo. Fokus Venlo Blerick telt vijftien ruime grondgebonden woningen van Woonwenz met voor- en achtertuin en drie of vier kamers. Het project ligt aan rustige straten in een moderne, levendige wijk met koop- en huurwoningen. Er is voldoende parkeerruimte. Een bushalte en een winkelcentrum zijn vlakbij. Het centrum van Venlo en Blerick liggen op respectievelijk 3,8 km en 2 km. Recent zijn de badkamers in alle woningen gerenoveerd. Alle badkamers zijn vergroot en er is een flexibel wand-railsysteem aangebracht, waaraan een wastafel en armleuningen vastgeklikt kunnen worden.

In Blerick zijn nog enkele woningen per direct beschikbaar. Deze kunt u tijdens de open dag ook bezichtigen.  Aanmelden voor de open dag is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen