112

Venlose bejaarde man vast voor kindermisbruik op camping

Foto: Kindermisbruik - stockfoto Pixabay.

Een 75-jarige man uit Venlo, André V., wordt ervan verdacht dat hij op een camping in het Noord-Brabantse Lierop kinderen zouden hebben misbruikt. Dit meldt Omroep Brabant.

Opafiguur
De man uit Venlo zou dinsdag zijn opgepakt op de camping. De man, stond op de camping bekend als ‘opafiguur’, Iedereen kon altijd bij hem terecht, kinderen bleven vaak bij hem logeren. Hij was te vertrouwen, was de algemene gedachte. Aldus bronnen aan de krant.

De man zou het meisje misbruikt hebben over een periode van 17 jaar.

Vermoorden
De Brabantse omroep sprak met familieleden van de slachtoffers: “Marijke heeft een verstandelijke beperking en een autistische stoornis. Ze weet zich moeilijk te uiten. Dat blijkt nu ook. Hij heeft haar jarenlang met de dood bedreigd. Als zij ooit iets zou vertellen, zou hij haar vermoorden”, vertelt de moeder van het slachtoffer. “Ik weet nu wel wat hij met mijn dochter heeft gedaan. Alles, tot aan penetreren aan toe. Niet één keer, maar heel vaak.”

Lees meer bij de bron.

(De namen van slachtoffers en familieleden zijn gefingeerd. Zij willen anoniem blijven. De namen zijn bij justitie bekend.)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen