“ik had nooit gedacht dat ik op mijn 70e mijn zoon en enige kind mocht ontmoeten”

Foto: Roger met zijn biologische vader Rob.

“Er is niets mooiers dan de geboorte van je kinderen meemaken. Maar om dit pas op je 70e te ervaren zal er zeker niet voor onderdoen.”

Wat voor Roger twee weken geleden begon met een impulsieve actie eindigde zondag in een ontmoeting met zijn biologische vader.

Verkeerde naam
Roger was vele jaren in de veronderstelling dat zijn biologische vader de naam Rob Wanrooij of Rob van Wanrooij zou hebben. Twee jaar geleden besloot Roger om actief op zoek te gaan. Navraag naar de spelling en schrijfwijze, werd mij verteld dat ik niet op zoek moest naar Rob, maar naar Peter van Wanrooij. Roger was hierover verbaasd, maar nam de uitspraak als waarheid aan. Door omstandigheden, moest hij de zoekactie weer staken tot de vorige week.

Enorm veel steun en medeleven
“Impulsief als ik ben schreef ik “mijn waarheid” en plaatste het op Facebook. Daar waar ik dacht dat er een paar likes en een paar deelacties kwamen, explodeerde dit gigantisch. Meer dan 2000 deelacties, 100-en likes, en vanuit alle windrichtingen en hoeken kreeg ik tips, adviezen en medeleven en steun – ON-GE-LOOF-LIJK!!” zoals Roger zelf omschrijft.

Peter moest toch Rob zijn
Met alle informatie die Roger ontving, en de tips die binnen kwamen kreeg hij het nog niet sluitend. Maar er zaten een paar tips bij die wel aansloten bij zijn vorige waarheid: Peter moest Rob zijn.
Toen Roger binnen zijn familie navraag had gedaan, bleek het 100% om Rob te gaan.
“Zodoende heb ik door de inzet van 2 “nieuwe familieleden” mijn waarheid sluitend gekregen afgelopen vrijdag. Binnen 4 dagen sluitend bewijs”

Ontmoeting
Door alle commotie en emotie bedacht Roger zich om een ontmoeting een week te gaan overdenken. Maar zijn impulsiviteit en nieuwsgierigheid deden hem doen besluiten om deze ontmoeting al op zondag plaatst te laten vinden.

Afgelopen zondagmiddag toen Roger aanbelde bij Rob zag hij voor de 1e keer in zijn leven zijn biologische vader: Rob Wanrooij. ” Om heel eerlijk te zijn voelt het heel raar om een knuffel te ontvangen van een man die je niet kent, maar wat ik zag in zijn ogen, en in de ogen van zijn vrouw waar hij al 44 jaar gelukkig mee samen is en welke 3 kinderen uit een eerste huwelijk heeft, kan ik alleen omschrijven als intens geluk” Aldus Roger.

En zo hebben zij die middag heel veel informatie over elkaar uitgewisseld, hebben ze samen gegeten, en is Roger vele uren later pas aan zijn reis terug naar huis begonnen.

Toekomst
“Hoe de toekomst eruit gaat zien weet niemand, hoe deze nieuwe relatie tot stand gaat komen zullen we ervaren.
Ik stel me open voor alles wat voor me ligt, volg mijn hart en neem beslissingen met mijn verstand.
Verder ben ik ongelooflijk dankbaar en wil ik iedereen heel erg bedanken die mijn bericht gedeeld heeft, reacties heeft geplaats en mij tips heeft gegeven. Dankzij jullie heb ik dit kunnen bewerkstelligen, dankzij jullie tips heb ik uiteindelijk mijn doel kunnen bereiken. Goede en minder goede tips hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn puzzelstukjes op de juiste plek kon leggen, en zodoende mijn biologische vader gevonden heb”

Lees ook: Roger op zoek naar zijn biologische vader; Peter van Wanrooij uit Blerick

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen