Roger op zoek naar zijn biologische vader; Peter van Wanrooij uit Blerick

Foto: Roger Pubben

Roger Pubben, geboren als Roger Meerts op 31-12-1969 te Swalmen is op zoek naar zijn biologische vader; Peter van Wanrooij. Peter was destijds woonachtig in Blerick, en Roger hoopt middels zijn oproep zijn biologische vader te vinden. Ook wil hij graag weten of hij nog broertjes en zusjes heeft.

De vader van Roger heet Peter van Wanrooij, echter zou de spelling anders kunnen zijn.
‘Peter was destijds woonachtig in Blerick, en deze familie zou in Blerick een frituur runnen (kan ook een cafetaria of iets dergelijks geweest kunnen zijn, misschien wel een restaurant?) Ik kan hier helaas niets van terug vinden op het internet of ergens van herleiden’ aldus Roger

Verder is bekend dat hij tijdens de zwangerschap aan zijn moeder heeft gevraagd of ze mee wilde gaan naar Amerika omdat hij op de Holland America lijn ging werken. Zijn moeder heeft dit niet gedaan. Vervolgens zou hij naar Duitsland zijn verhuisd.

Bewezen zijn vader
Zijn moeder Els Meerts is destijds buitenechtelijk zwanger geraakt en heeft besloten om mij alleen op te voeden, Peter zou Roger nooit erkend hebben als zijn kind.
‘Vervolgens heb ik hem 1x ontmoet tijdens een DNA test in Keulen, ik was toen 3 of 4 jaar oud en kan me alleen een schim herinneren, geen details helaas. Wat wel duidelijk is geworden is de DNA match: 100% kind van Els en Peter’ aldus Roger.

Hertrouwd
Roger zijn moeder in 1976 is getrouwd met zijn huidige (stief)vader, en daarmee verhuisde Roger van Swalmen naar Helden Panningen. Roger laat weten dat hij nooit het gemis van een vader heeft gevoeld want zijn stiefvader heeft hem aangenomen en opgevoed als zijn zoon ‘sindsdien heet ik Roger Pubben en voel ik met Roger Pubben.
Mede hierdoor heb ik nooit echt de behoefte gehad om op zoek te gaan, maar ben ik gaandeweg wel steeds nieuwsgieriger geworden met de vraag of ik wellicht nog broers of zussen heb’
zo schrijft hij in zijn oproep.

Ik heb nooit het gevoel of het bewijs gehad dat Peter op zoek is geweest naar mij, want dan had hij mij wel gevonden denk ik.

Oproep en informatie
Ik ben ondertussen bijna 48 en de huidige leeftijd van Peter zal rond de 70 jaar liggen. Ik hoop dat er mensen zijn die mij verder kunnen helpen in deze zoektocht. Ik hoop verder dat er respectvol wordt omgegaan met deze oproep, dat ik dit doe vanuit mijn eigen motivatie en ik hierin niemand wil beschadigen indien er zich iemand gaat melden, welke consequenties dit ook met zich mee zal brengen of gevolgen zal hebben voor derden.

Delen wordt gewaardeerd aldus Roger. Mocht je waardevolle informatie voor hem hebben, dan kan je hem privé benaderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen