112

Opmerkelijk; Brandweer redt penis van krachtsporter uit halterschijf

Foto: © Facebook/Feuerwehr Worms.

Een wel heel bijzonder geval voor de brandweer in het Duitse Worms. Een man in de Duitse stad nam het woord full-bodyworkout namelijk net wat te letterlijk en vond het een goed idee om ook zijn geslachtsdeel een trainingssessie te geven. Met een halterschijf van 2,5 kilogram, welteverstaan. Eenmaal bevestigd aan de penis had de krachtpatser echter een klein probleem: de schijf ging niet meer los.

De brandweer is ruim drie uur in de weer geweest om de halterschijf van de man zijn opgewonden lid af te krijgen. Voor de zekerheid werd de penis onder verdoving gebracht.

Aanvankelijk was de man, nadat zijn krachttoer verkeerd uitpakte, naar een ziekenhuis gebracht, melden Duitse media. Het lukte de artsen echter niet om meneers edele delen tot bedaren te brengen. Allerhande middeltjes boden geen soelaas. De schijf zat muurvast. Hierop werd de brandweer ingeschakeld om, met behulp van een haakse slijper, pneumatische zaag en een hydraulische schaar, de ijzeren kraag te verwijderen.

Het uiterst precaire klusje nam uiteindelijk zo’n drie uur in beslag. De brandweer kon het na het sterke staaltje niet laten een foto van de in stukken gebroken schijf op Facebook te zetten. ,,Hoe delicaat het werk van onze brandweerlieden kan zijn, blijkt wel uit de enigszins vreemde melding die vandaag op de meldkamer binnenkwam’’, luidt het bericht bij de opmerkelijke foto.

De brandweer adviseert om deze full body workout vooral niet na te doen.

Bron Facebookpagina Feuerwehr Worms en mannheim24.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen