Zomerse vakantiemarkt voor jong en oud in Blerick

Foto: Website winkelhart Blerick.

Volgens traditie vindt op de eerste maandag van de zomervakantie een grote braderie plaats in hartje Blerick: de Vakantiemarkt.
Vanaf 11:00 uur ’s ochtends bent u van harte welkom om met duizenden andere bezoekers de start van de vakantie te vieren. De markt kent vanzelfsprekend een zomers karakter.

De aangeboden spullen zijn gericht op het zonnige weer, er zijn lekkere hapjes verkrijgbaar en voor de kinderen staan er leuke attracties. De aanwezige artiesten lukt het ieder jaar weer een gezellige en informele sfeer te creëren. Dit dagje uit is geschikt voor mensen uit de omgeving, maar ook zeer zeker voor toeristen die in Zuid Nederland op vakantie zijn. Begin de vakantie dus goed met een bezoek aan de Vakantiemarkt.

De kinderplezierpas
Ook dit jaar belonen ze actieve kinderen. Kinderen t/m 12 jaar ontvangen voor € 3,- een kinderplezierpas. Met deze pas gaan ze op zoek naar gratis lekkere versnaperingen en leuke cadeautjes bij het maximum van 12 ondernemers in hartje Blerick. Laat de kaart afstempelen bij de betreffende ondernemer en ontvang hetgeen er onder de stempel staat! De kinderplezierpas is te koop bij de Vakantieplezierkraam op de 1e Graaf van Loonstraat, voor bakkerij Pijpers.

Deelnemers aan de kinderplezierpas
Snoep verstandig, eet een appel van Albert Heijn
Preuf oh, heerlijk, een ijsje!
Get a glitter tattoo van Josje Wolters
Komt dat zien, kies een leuk cadeautje bij Tante Stien
Hmmmm, kom lekker ranja proeven bij Sur Meuse
Jumbo trakteert op een broodje knak
Knibbel, knabbel knuisje, bij Bakkerij Bart krijg je een knabbelstengel in het vuistje
Pak die lekkere popcorn bij ’t Raodhoes
Hey, bij opa Jos wordt oud Hollands gespeeld
Roep-je bij Xenos om een snoepje?
Rabobank Venlo e.o. spint in de Blerickse pop-up store met spinners!
Bij het Handencentrum kom je vast handjes te kort, ontvang een leuk cadeautje!

Acts de hele dag door!
Door het hele centrum is feest! De grote & gezellige braderie start om 11u en van 14 tot 16 uur zal onze Mascotte Chielke ons centrum bezoeken! Daarnaast zijn er diverse acts en attracties in het centrum, o.a. op het Antoniusplein, Bij Berden Mode en bij winkelcentrum de Wieën… kortom, feest voor iedereen!

magic jelleMagic Melle bij ’t Raodhoes
Melle is een echte entertainer! Hij gaat zijn goochelkunsten laten zien bij ’t Raodhoes, daar waar kinderen wachten op een schminckbeurt.

Malle Balle Circus! Locatie Winkelcentrum de Wieën
Naast de gezellige braderie die om 11 uur start, zijn er ook diverse acts geregeld. Wat te denken van het Malle Balle Circus! Het Malle Balle Circus geeft artiesten in de dop de kans van hun leven. Met de uitdagende attributen en onder zeer deskundige leiding van de artiesten van Malabarista Entertainment, wordt met ongelooflijk veel plezier gewerkt aan maar één doel: even de beroemdste circusartiest ter wereld zijn en optreden in de circuspiste voor het grote publiek. Steeds opnieuw verbazen kinderen en volwassenen zichzelf en elkaar dat ze zo veel in zo’n korte tijd kunnen presteren. U vindt het circus bij de Wieën!

De ballonnen artiest – locatie Berden Mode
Het beste van geel en blauw. Meneer Geel is gespecialiseerd in het vouwen van ballonnen en meneer Blauw is gespecialiseerd in het goochelen. Een combinatie van hun interactieve goochel show met als toegift hun verrassende en indrukwekkende ballonfiguren. Dat moet je gezien hebben! De ballonnenartiest vindt u bij Berden Mode!

Bungeejump voor kids!
Op het Carleysplein, komt een complete Bungeejump machine voor kids! Lekker springen, salto’s maken, zweven en ff lekker los gaan!

Meer weten over de markt, bezoek de website van winkelhart Blerick.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen