Eerste uitvaartcentrum voor dieren in Noord-Limburg bestaat één jaar

Foto: Dierenuitvaart centrum Venray.

Na al die jaren onvoorwaardelijke trouw en vriendschap, is het laatste wat je kan doen een waardig afscheid voor je huisdier.

Morgen een jaar geleden is in Oostrum het Dierenuitvaartcentrum Venray geopend. Het is het eerste uitvaartcentrum voor dieren in Noord-Limburg. In het uitvaartcentrum is tevens een crematorium gerealiseerd. Ria van der Heijden uit Boxmeer kwam op het idee toen een van haar eigen honden overleed. Ria is ruim 25 jaar werkzaam in het uitvaartwezen.

Dierenuitvaartcentrum Venray staat voor je klaar om er samen met jullie voor te zorgen dat je waardevolle vriend(in) een liefdevol afscheid krijgt. Bij Dierenuitvaartcentrum Venray kan dat in een huiselijke, warme omgeving, met ruimte voor wensen met betrekking tot cremeren. Bij het uitvaartcentrum kan je kenbaar maken wat de wensen zijn en zij proberen deze te realiseren,als je tijdens het afscheid een bepaald muzieknummer wilt horen of een foto van je huisdier erbij wilt is dit mogelijk.

Dierenuitvaartcentrum Venray werkt uitsluitend op afspraak. Ze hebben hiervoor gekozen om iedereen alle aandacht en een persoonlijke begeleiding te kunnen geven in deze moeilijke, emotionele periode.
Meer informatie over het Dierenuitvaartcentrum Venray kan je vinden op hun website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen