Ze deed haar moeder de beloften om haar haren te doneren

Foto: Rheden.nieuws - Gerd Jan Dorland.

Vrijdag 21 april heeft de van oorsprong Venlose Jacqueline van Diepe haar haren gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Sinds 2014 leek haar dit een leuk idee om te doen, echter had ze toen highlights waardoor dit onmogelijk werd gemaakt.

Kanker
Toen Jacqueline in 2015 te horen kreeg dat bij haar moeder longkanker was geconstateerd en er chemo aan te pas moest komen waardoor haar moeder kaal werd wist ze het zeker en deed haar moeder de belofte om haar haren te doneren. Ze wist ze dat ze haar moeder er niet meer mee kon helpen, maar bij de gedachte dat er zoveel ernstig zieke kinderen door medicijnen haarloos worden, wist ze dat ze hier iets mee moest.

Stichting Haarwensen
Kinderen tot en met 18 jaar die door medische behandelingen kaal worden, komen in aanmerking voor een pruik.
Deze pruiken zijn vaak voor de ouders onbetaalbaar en de verzekering vergoedt vaak maar een klein gedeelte.

Aan deze kinderen wil de Stichting Haarwensen, een ruime keuze bieden aan pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daar maar een cent voor gevraagd wordt. Deze pruiken zijn gemaakt van echt mensenhaar dat geschonken is door kinderen en volwassenen. Men werkt met onbehandeld haar daardoor kan men de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door de donaties en de financiƫle giften kan de stichting deze pruiken aanbieden. Wil jij ook een bijdrage leveren? Kijk dan op de website van Stichting Haarwens voor meer informatie

Overleden
De moeder van Jacqueline in september 2016 overleden aan de gevolgen van longkanker en heeft de dag waarop Jaqueline haar haren aan stichting haarwensen schonk niet mee kunnen maken maar haar wens en daarmee de belofte aan haar moeder heeft ze waargemaakt.

Bron: http://rheden.nieuws.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen