Coffeelovers nieuwe partner Bibliotheek Venlo

08 jun , 20:26 Nieuws
bibliotheekvenlo coffeelovers
Coffeelovers wordt de nieuwe partner van de Bibliotheek Venlo voor de exploitatie van het horecagedeelte. De afgelopen jaren wist STEK dit tot een aangename en welkome huiskamer van Venlo te maken, zowel voor de bibliotheekbezoekers als de Venlonaren. In haar zoektocht naar een opvolger heeft de Bibliotheek Venlo met Coffeelovers de juiste partner gevonden om verder te bouwen aan een gastvrije, toegankelijke en aangename plek in de Venlose binnenstad.
Coffeelovers heeft vestigingen in Maastricht, Heerlen, Roermond en Eindhoven. De locatie in de bibliotheek van Venlo wordt haar nieuwste vestiging.
Ontspannen, ontmoeten en genieten, ter plekke of ‘to go’. Coffeelovers biedt een fijne sfeer en een warm welkom, en is toegankelijk voor iedereen. Net zoals in de bieb zelf vind je bij Coffeelovers een plek waar je je thuis voelt.
Deze zomer vindt er een kleine verbouwing plaats en is er ter overbrugging tijdelijk een kleine koffiebar in de Stadsbibliotheek aanwezig. De verwachting is dat Coffeelovers in september zal openen. De openingsdagen zijn zeven dagen per week. Dus elke dag de mogelijkheid om bij de bibliotheek te genieten!