Donatie van €5.000 voor Leergeld Venlo

Foto: © Persfoto.

Ladies’ Circle en Lionsclub Bontamps Venlo hebben onlangs de opbrengst van de 15 maart gehouden muziekbingo “Kien en Wien” gedoneerd aan de Stichting Leergeld Venlo.

Namens Ladies’ Circle droegen Laura Muijsers en Loekie van der Sterren (voorzitter) en namens Lions Bontamps Angelique Oosterhuis-Berden een cheque van maar liefst €5.000 over aan Ben Janssen (coördinator) en Peter Freij (voorzitter) van Stichting Leergeld Venlo. “We waren zelf ook verrast door deze fantastische opbrengst” aldus Loekie van der Sterren, “dit is zeker voor herhaling vatbaar” vult Angelique Oosterhuis-Berden aan. “Het is geweldig dat twee Venlose organisaties op deze wijze het werk van Leergeld willen ondersteunen” zegt Peter Freij.

Ruim 2.500 Venlose kinderen groeien op in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn omdat er niet genoeg geld is. De missie van Leergeld is: Alle kinderen doen mee. Want nu meedoen is straks meetellen!

Leergeld helpt kinderen uit gezinnen met geldzorgen in Venlo. Leergeld ondersteunt met zwemlessen, een computer of laptop, Chromebook, fiets, verjaardagsbox, rekenmachine, gymkleding en praktijkkleding.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen