Wegafsluitingen tijdens Koningsnacht en Koningsdag in gemeente Venlo

Foto: © Gemeente Venlo.

Op Koningsdag zijn er allerlei feestelijke activiteiten in de gemeente Venlo. Op deze dag, 27 april 2024, zijn er markten in het centrum van Blerick, Tegelen en Venlo. Hierdoor zijn enkele straten tijdelijk afgesloten.

Koningsmarkt Blerick
In het centrum van Blerick vindt de Koningsmarkt plaats. Hierdoor zijn diverse straten in het centrum van Blerick afgesloten vanaf 26 april 20.00 uur tot en met 27 april 22.00 uur. In onderstaande afbeelding ziet u een overzicht van welke straten afgesloten zijn.

 

Koningsmarkt Tegelen
In het centrum van Tegelen is ook een Koningsmarkt. Hierdoor zijn op zaterdag 27 april diverse straten afgesloten. In onderstaande afbeelding ziet u een overzicht van welke straten afgesloten zijn.

Rommelmarkt Venlo
Op de Straelseweg is een rommelmarkt en de straat is daarom vanaf 26 april 18.00 uur tot en met 27 april 16.00 uur afgesloten. De Straelseweg is tussen de Mercatorstraat en Gasthuiskampstraat afgesloten en de Herungerstraat is tussen de Mercatorstraat en Gasthuiskampstraat afgesloten.

Markten in Venlo en Tegelen
De markten in Venlo (Nolensplein van 8 tot 15 uur) en Tegelen (parkeerterrein Raadhuislaan/Kerkstraat van 9 tot 16 uur) gaan op Koningsdag gewoon door.

© Gemeente Venlo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen