Slank de zomer in met het 1 op 1 Dieet samen met Lisette Hendrikx

Foto: © Lisette Hendrikx.

De zon schijnt weer en de zomer is aantocht. Het is de tijd waarin mensen hun winterkleding opbergen en aan de slag gaan om eventuele overtollige kilo’s kwijt te raken. We willen slank de zomer in, maar hoe doe je dit met voldoende motivatie? Veel mensen hebben vaak al van alles geprobeerd om af te vallen en vinden het lastig om een dieet vol te houden. Dat valt ook Lisette Hendrikx op, consulente met een praktijk in Tegelen, die wekelijks mensen 1 op 1 begeleidt om af te vallen of op een gezond gewicht te blijven.

Slank de zomer in 
Wil je op een gezonde manier afvallen, weer energiek door het leven gaan of gewoon werken aan een gezondere leefstijl? Met Het 1 op 1 Dieet en mijn begeleiding ga jij je doel behalen met een blijvend resultaat.

Over Lisette Hendrikx
Mijn naam is Lisette Hendrikx en na jarenlang mijn eigen bedrijf te hebben gerund merkte ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging waarin ik mijn passies kan combineren: mensen begeleiden naar een gelukkiger leven in combinatie met gezonde voeding en lekker eten. Toen ik zag hoe Het 1 op 1 Dieet mensen kan veranderen van binnen en buiten, wist ik dat dit mijn kans was. Ik help jou graag naar een gezond gewicht, voor nu en later!

Een plan op maat
Gezond en lekker eten speelt een centrale rol in mijn leven. Ook in Het Stappenplan van Het 1 op 1 Dieet is dit een belangrijk onderdeel. Naast de lekkere maaltijdproducten eet je namelijk in iedere stap ook normale, gezonde voeding. Hoe verder je in Het Stappenplan komt, hoe meer je de maaltijdproducten afbouwt en de normale, gezonde voeding opbouwt. Zo went je lichaam in kleine stapjes aan een nieuwe, gezonde leefstijl die ook goed vol te houden is als je jouw streefgewicht hebt bereikt.

Ik geloof dat iedereen in staat is om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen, ook jij! Zodra je ontdekt dat het helemaal niet moeilijk is en dat je geen uren in de keuken hoeft door te brengen ga je er plezier in krijgen. Het gaat erom dat je de juiste keuzes maakt en je bewust bent van wat je eet.

Persoonlijke begeleiding
Als jouw persoonlijke consulent ben ik er om je te ondersteunen, motiveren en te begeleiden bij iedere stap in je afvaltraject. Samen bekijken we hoe we Het Stappenplan het beste kunnen laten aansluiten bij jouw huidige leven, situatie en doelen.

Ik vind het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij in de praktijk. Ik ben benieuwd naar wie jij bent en wat jouw verhaal is, zodat ik je nog beter kan begeleiden naar een gezonder en energieker leven.

Ben jij er klaar voor?
Zet nu de stap naar een nóg betere versie van jezelf! Neem contact met me op via het contactformulier (dit wordt een aanklikbare link naar jouw persoonlijke pagina) of via de mail of app voor een intakegesprek. Dan zie ik je snel in mijn praktijk!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen