Voorjaarsmarkt bij De Gerdeneer

Foto: © Gerdereer.

Op zondag 21 april zal bij De Gerdeneer hun eerste vrolijke voorjaarsmarkt plaatsvinden ! Verschillende producenten van onze streekprodukten zijn zelf aanwezig voor vragen, uitleg en natuurlijk de lekkerste lokale drankjes, hapjes en andere lekkernijen!

Alles is open op zondag 21 april, de kas, met de weelderige fruit aanplant. Kijk hoe de eerste perziken, nectarines en abrikozen zich ontwikkelen. ruik de jonge verveine!

Een aantal producenten van lokale producten presenteren zich op deze markt onder glas. Je vindt ons terras open, met vers gerookte paling en forel, maar ook de Geulhemmer Grottenham, de allerlekkerste ham uit de regio. Jam, sambals en verse knoflooksaus, het is allemaal te proeven!

In onze slijterij vind je Limburgse dröpkes en whisky, en natuurlijk de presentatie van onze nieuwe drank ‘Festina Lente’! Een molenaar met vers gemalen meel, lekker bier, cider en natuurlijk koffie en gebak, alles in de rustige proefkas vol met groene weelde.

Onze winkel en terras zijn open dus we maken er een gezellige dag van! Ook onze slijterij is geopend voor de presentatie van onze nieuwe drank Festina Lente en meer! Laat je verrassen!

Zien we je op de 21e april? De markt is open van 11 tot 17 uur!

De Gerdeneer
Sitterskampweg 105
5927 NJ Venlo
077-3969983

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen