10 Februari: 24ste editie Autorijschool Claudia Beurskens – Blariacum Baeregood

Foto:

Inmiddels wordt voor de 24ste keer op vastelaovend-zaterdag-avond in het Raodhoes in Blerick “Blariacum Baeregood” georganiseerd. Ook dit jaar is het weer gelukt om een mooi programma in elkaar te zetten met een scala van artiesten.

Naast de winnende 4 liedjes van de V.G. de Wortelepin zullen dit jaar ook Joekskepel de Mootwörm, Auk kwant en De Joeks Tam-Tam zorgen voor een onvergetelijke ouderwetse vastelaovend-aovend. DJ Paul Knorr zal de avond presenteren en de nodige vastelaoves-schlagers draaien.
Afscheid Hommelschoor Zuskes Ook zullen de Hommelschoor Zuskes voor het allerlaatst optreden. Na 15 jaar hebben ze besloten om er helaas mee te gaan stoppen. Hun eerste optreden was in 2008 voor het eerst bij Blariacum Baeregood en waar kunnen ze dan ook beter afsluiten dan bij Blariacum Baeregood. Zij openen Blariacum Baeregood 2024 om 19.11 uur. Ben er op dus op tijd bij.

Oorsprong
Blariacum Baeregood is in 1998 opgericht als oorspronkelijk “Hermeniebal” aan de vooravond van de drie dolle dagen. Inmiddels is dit niet meer weg te denken in de Blerickse vastelaovend. Een van de “tradities” is het uitdelen van teddiebaerkes aan de bezoekers. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe teddiebaerkes te verkrijgen. De Mascottes Baerke en Baerdienke zijn weer uit de winterslaap en verheugen zich al op de nieuwste editie van Blariacum Baeregood.
Dankzij al onze sponsoren hebben er weer kunnen zorgen dat Blariacum Baeregood ook dit jaar kan worden georganiseerd. Vastelaovesvierders kunnen vanaf 19.11 uur genieten van dit prachtige programma. (De deuren gaan open om 18.45 uur) Entree is gratis.

Baeregooje Hoofdsponsor
Verder mogen we ongelofelijk trots melden dat er zich voor het eerst sinds de oprichting van Blariacum Baeregood een Baeregooje Hoofdsponsor heeft gemeld. Autorijschool Claudia Beurskens is dit jaar en de komende jaren onze Baeregooje Hoofdsponsor. Door de jarenlange werkervaring in de zorg weet Claudia Beurskens als geen ander in te spelen op de individuele behoeften van een leerling. Namens Blariacum Baeregood ontzettend bedankt voor jullie steun.

Wie is Autorijschool Claudia Beurskens?
Autorijschool Claudia Beurskens is een rijschool met jarenlange rijles-ervaring, meer dan 1000 lesuren en meer dan 100 geslaagden. Wil je snel starten met rijlessen dan is dat mogelijk bij Claudia. www.rijschoolclaudiabeurskens.nl Blariacum Baeregood.
“Dich hebs ’t Bliericks in dien blood” 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen