Verduurzaming Nederland: Lanceringsactie nieuwe onderhoudspakketten

Foto:

Venlo – 1 februari 2024 – Verduurzaming Nederland, een toonaangevend bedrijf in duurzame oplossingen, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwe onderhoudspakketten voor airconditioning, cv-installaties, hybride warmtepompen en all-electric warmtepompen.

“Bij Verduurzaming Nederland geloven we dat de toekomst groen en duurzaam is. Onze onderhoudspakketten zorgen ervoor dat je duurzame apparaten altijd in topvorm zijn, wat niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar je ook helpt om op de lange termijn te besparen op energiekosten,” zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Consistent onderhoud verzekert niet alleen optimale prestaties, maar verlengt ook de levensduur van de apparatuur. Regelmatig onderhoud identificeert en lost problemen op voordat ze gevaarlijk worden, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele woon- en werkomgeving. De onderhoudspakketten van Verduurzaming Nederland worden ondersteund door een team van ervaren professionals met een passie voor duurzaamheid. Ze bieden transparante prijsstelling zonder verborgen kosten en streven naar de hoogste klanttevredenheid. “Bij Verduurzaming Nederland gaat het niet alleen over technologie; het gaat om mensen en onze gezamenlijke inspanning om voor onze planeet te zorgen. Dat is onze duurzaamheidsmissie,” voegt de woordvoerder eraan toe.

Winactie
Ter viering van de lancering van de onderhoudspakketten heeft Verduurzaming Nederland een winactie opgezet: Klanten die vóór 15 maart een onderhoudspakket afsluiten, maken kans om een Aspen 3008/1 Mobiele Airco ter waarde van €399,- te winnen. De winnaar wordt bekendgemaakt op 16 maart 2024. Voor meer informatie over de onderhoudspakketten en de winactie, bezoek https://www.verduurzamingnederland.nl/venlo/lancering-onderhoudspakketen-venlo

Over Verduurzaming Nederland
Verduurzaming Nederland is een toonaangevend bedrijf in duurzame oplossingen, met een missie om bij te dragen aan een groenere, duurzamere toekomst. Met een team van toegewijde professionals en een breed scala aan diensten, streven ze naar een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Verduurzaming Nederland
Hendrikkenhofstraat 36-38
5916 RZ Venlo
077-2086061

[email protected]
www.verduurzamingnederland.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen