Stress kunnen we alleen gezamenlijk aanpakken

Foto:

Advertorial – Stress kunnen we alleen gezamenlijk aanpakken; Na zoveel jaren individueel mensen begeleid te hebben zie ik dat alle successen ten spijt het systeem niet verandert. Mensen komen vol mooie inzichten en goede moed terug in het arbeidsproces of terug op school, maar raken al snel weer ondergedompeld in structuren van werkdruk, niet gezien of gehoord worden.

Organisaties en bedrijven zijn een verzameling van mensen. Het zijn mensen die de systemen bedenken waarin al jarenlang individuen vastlopen door stress, al of niet gevolgd door uitval door ziekte.

Wat als een organisatie niet alleen diegene die uitvallen coaching aanbieden. maar open staan voor zelfreflectie, samen met ieder die betrokken is? De MDIEU subsidie is in dit kader erg interessant. We geloven in een gezamenlijk aanpak van verzuim, stress en onvrede zowel thuis als op school, op ’t werk en in de vrije tijd. Pas dan creëren we een gezonde basis voor een gelukkige creatieve samenleving.

We benadrukken dit door onze huisstijl aan te passen. We willen mensen verbinden, kleur geven aan ieders leven, sprankeling en vrolijkheid brengen om vandaaruit met ieders bijdrage iets moois te creëren. Daar hoort ook een fris logo bij. Laat je inspireren door www.passie-protocol.nl en kijk wat je jij kunt doen om stress bij je zelf of bij de ander aan te pakken en wat wij daarin kunnen betekenen.

Wil je meer weten?
José Lenders
Tel.: 077 3510989 / 06 26092427
PASSIE protocol — PASSIE protocol (passie-protocol.nl)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen