Nu ook in Roermond: de beste ambachtelijke kazen van Mildershoof

Foto: © Mildershoof.

ROERMOND – Van de melk van de eigen koeien van Mildershoof in Nederweert-Eind worden de beste Limburgse ambachtelijke kazen en zuivel gemaakt. De ambachtelijke bereiding, in combinatie met de verse koeienmelk, maakt deze kazen rijk, vol en uniek van smaak.

En het goede nieuws is dat Dorianne en Anton van Mildershoof deze heerlijke, ambachtelijke kazen nu ook gaan verkopen in hun winkel in Roermond.

Kom proeven
Die winkel is gelegen op de toplocatie Varkensmarkt 17, midden in het centrum van de stad, en is ook geopend op zondag en koopavond. Winkelmedewerkers Barbera, Cindy, Gertie en natuurlijk Dorianne en Anton geven je graag uitleg en advies over hun kazen.
En proeven kan natuurlijk altijd! In de winkel kunnen ook cadeaupakketten, kerstpakketten of verjaardagscadeaus voor je worden samengesteld.

Borrelhapjes
Ook voor de lekkerste borrelhapjes, kaasplanken en drankjes om je gasten op visite of feestjes mee verrassen ben je hier op het juiste adres. Maar verras vooral ook jezelf in deze nieuwe winkel vol ambachtelijke kazen, écht uit Limburg…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen