Betere vindbaarheid Streekwinkel De Gerdeneer – vermelding op toerismeborden

Foto: © De Gerdeneer.

Venlo – Streekwinkel De Gerdeneer verheugt zich erover aan te kondigen dat het nu nog gemakkelijker is voor bezoekers om onze winkel te vinden, dankzij de toevoeging van vermeldingen op gemeentelijke toerismeborden.

Vanaf nu kunnen bezoekers eenvoudig de weg naar onze streekwinkel vinden door de duidelijke en informatieve toerismeborden die verspreid zijn in de omgeving.

Op deze manier wordt het wat makkelijker om bij de Gerdeneer binnen te lopen, want het bedrijf ligt wel op een mooi plekje tegen de natuurgebieden Crayelerheide en Koelbroek, maar is daardoor soms wat moeilijk te vinden.

“We zijn verheugd over deze samenwerking met de gemeente Venlo, waardoor vooral fietsers en wandelaars (knooppuntenroutes) meer geattendeerd worden op ons bedrijf’ zegt Marcel Janssen van De Gerdeneer.

De Gerdeneer nodigt iedereen uit om langs te komen en te genieten van een scala aan verse streekproducten, ambachtelijke lekkernijen en een warm welkom. Ontdek de charme van lokaal winkelen en proef de smaak van de streek bij De Gerdeneer.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Streekwinkel de Gerdeneer
www.degerdeneer.nl
077-3969983

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen