Sporten in de Venlose binnenstad

Foto:

Op zaterdag 23 september geeft Venlo Partners bezoekers van de Venlose binnenstad de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sportieve challenges en clinics. Voor één dag veranderen de Markt en Werf in een outdoor gym. Op deze manier vraagt Venlo Partners aandacht voor een gezonde levensstijl en benadrukt het de veelzijdigheid van de binnenstad als verblijfsplek.

Begin dit jaar startte Venlo Partners een campagne rondom goede voornemens. In deze campagne was er onder andere aandacht voor bewuste keuzes in de horeca en volgden ondernemers uit de binnenstad een hardloopclinic. Nu het jaar richting zijn einde loopt wil Venlo Partners de goede voornemens uit de vergetelheid halen. In de vorm van een sportdag krijgen bezoekers de mogelijkheid om de vakantiekilo’s weg te sporten en zo een mooie eindsprint in te zetten om 2023 gezond af te sluiten!

Programma
Roeien, fietsen, squaten of ouderwets touwtrekken; op zaterdag 23 september kan het allemaal! In een door instructeurs begeleid programma zijn er verschillende challenges te doen en kunnen bezoekers ook individueel openluchtfitnessen. Het programma begint om 13:00u op de Markt en wordt van 14:30u tot 16:00u op de werf van de Maasboulevard vervolgd. Bezoekers kunnen ook bij de instructeurs terecht voor tips over hoe je met kleine gedragsveranderingen een gezondere leefstijl kunt verwezenlijken.

Place to be
Binnensteden maken een ontwikkeling door van ‘place to buy’ naar ‘place to be’. Voor de waardering van een bezoek wordt beleving dan ook steeds belangrijker. Deze, meer op verblijf gerichte functie, vraagt om een aansprekende programmering. Vandaar dat Venlo Partners sinds 2023 werkt met een jaarrondprogramma waarin verschillende maatschappelijke thema’s centraal staan en wordt ingespeeld op evenementen in de binnenstad.

Sporten in de binnenstad
Zaterdag 23 september 2023
13:00 tot 14:30 uur, Markt
14:30 tot 16:00 uur, de werf, Maasboulevard

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen