Beleef de herfst in de Festina Lente Straatjes

Foto:

Op zaterdag 23 september organiseren de Klaasstraat, Gasthuisstraat en Jodenstraat het evenement Beleef de herfst. De samenwerkende winkelstraten brengen dan een gezellig programma met straattheater, muziek, dans en kunst. Voor kinderen is er een creatieve workshop en een voorleesactiviteit. Het herfstevenement begint om 13:00u en duurt tot 16:00u.

Programma
De drie winkelstraten leven op met diverse acts voor jong en oud: een karikatuurtekenaar legt bezoekers gratis vast, Dance Studio Dorris treedt op en er is muziek van een brassband, leerlingen van Co. de Cultuurontwikkelaar en zanger Lars Broekman. Ook voor kinderen is er het nodige te doen. Kim van de Bibliotheek verzorgt een voorleesactiviteit en tijdens de workshop leer je onder meer verf maken van stoepkrijt.  

Festina Lente Straatjes
Gasthuisstraat, Jodenstaat en Klaasstraat trekken sinds 2021 samen op onder de naam Festina Lente Straatjes. “Wij voelen ons als gepassioneerde lokale ondernemers met elkaar verbonden en hebben met de boetiekjes en speciaalzaken eenzelfde uitstraling en publiek, dan is het logisch dat we goed met elkaar samenwerken”, aldus de initiatiefnemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen