Gezellige herfstmarkt bij De Lommse Vennen

Foto: © Lommse Vennen.

De Lommse Vennen organiseert ook dit jaar weer een gezellige herfstmarkt! Op de markt verkopen ze samen met een aantal van hun cliënten de diverse producten en kunstwerken waar de cliënten met liefde en passie aan hebben gewerkt gedurende het jaar.

De herfstmarkt van de Lommse Vennen zal op zaterdag 30 september 2023 plaatsvinden van 12:00 tot 17:00. Tijdens de markt zullen er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd worden, kan je de creaties van de cliënten bewonderen en aanschaffen en zullen er tegen een kleine vergoeding versnaperingen voor je klaargemaakt worden door de cliënten.  Alle verdiensten van de markt zullen worden terug geïnvesteerd in de cliënten en hun ontwikkeling.

Nieuw dit jaar; een eigen kraam
Mensen kunnen dit jaar, voor het eerst, ook zelf een kraampje huren en hierop hun eigen tweedehands spullen verkopen. Een kraampje kost 5 euro en deze kan je reserveren tot en met 20 september. Vol=vol! 

De herfstmarkt is een leuke manier om kennis te komen maken met De Lommse Vennen. De medewerkers vertellen je graag meer over alle faciliteiten welke zij bieden.

Kom gezellig naar de herfstmarkt op zaterdag 30 september aan de Rijkstraatweg 43 in Lomm? De herfstmarkt is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. (Parkeren bij tuincentrum Hegger) De Lommse Vennen zien u graag op hun prachtige locatie!

Volg de Lommse Vennen op sociale media
Er staan nog veel meer leuke dingen op de planning binnen De Lommse Vennen. Houdt onze Facebookpagina en website in de gaten.

Contact gegevens en meer informatie (ook voor het reserveren van een kraampje)
De Lommse Vennen
Rijksstraatweg 43
5943 AA Lomm
06-50275035
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen