Gast Trucks Venlo B.V. haalt €21.000 op voor het goede doel ‘Stichting Noah4all’

Foto: Gast Trucks Venlo B.V.

Op vrijdag 30 juni jl. vierde Gast Trucks B.V. uit Venlo het 25-jarig bestaan van hun organisatie.Het bedrijf dat wereldwijd handelt in trekkers, vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens, vierde samen met vrienden, familie en zakenrelaties deze mijlpaal.

Aan de genodigden werd gevraagd om geen bloemen of andere cadeaus te geven, maar liever een donatie te doen voor het goede doel Stichting Noah4all.

Dit goede doel laat wensen in vervulling gaan van mensen die affiniteit hebben met de transportwereld en die een degeneratieve en/of terminale ziekte hebben.

Tijdens het jubileumfeest werd er maar liefst €20.000 opgehaald voor de stichting Noah4all.

De check met dit bedrag werd vorige week zaterdag tijdens het Profile truckstar festival op het TT Circuit in Assen als verrassing overhandigd aan de stichting.  Zij waren hier aanwezig om een laatste wens in vervulling te laten gaan.

Net voor het moment van de uitreiking van de cheque deed een bekend Dakar coureur hier nog €1.000,- bovenop, waardoor het eindbedrag op maar liefst €21.000,- kwam te staan. Een record donatie voor de stichting!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen