Gratis logistiek advies voor bedrijven

Foto: © Logistiek makelaars Mark Luikens en Michel Oldenburg.

Wilt u als Venlose ondernemer uw logistiek slimmer en duurzamer inrichten? Dan kunt u zich gratis en op maat laten adviseren door een logistiek makelaar.

Van zzp’er tot groot bedrijf
Of u nu als zzp’er in een bestelwagen rijdt of werkt voor een groot bedrijf waarvoor dagelijks tientallen vrachtwagens de weg op gaan; de logistiek makelaars weten hoe u minder en schonere kilometers kunt maken. De logistiek makelaars adviseren bijvoorbeeld in de volgende situaties:

U bent zzp’er en rijdt in een dieselbestelbus. U doet zaken in Nijmegen en/of Venlo. Weet dat uw bestelwagen met Euronorm 5 vanaf 1 januari 2027 niet meer welkom is in drie zero-emissiezones in Nijmegen. Ook Venlo is van plan om zo’n zone invoeren. De logistiek makelaars adviseren over de alternatieven die u heeft.
Er rijden dagelijks meerdere vrachtwagens door heel Nederland met uw product. Wellicht is het goedkoper om dit per trein of schip te doen. Of wellicht zijn elektrische vrachtwagens slim, als u vaak in binnensteden komt waar vanaf 2025 zero-emissiezones gelden. De logistiek makelaars adviseren wat slim én efficiënt is voor uw bedrijf.

Van subsidies tot laadinfra
Al uw logistieke vragen kunt u stellen aan de logistiek makelaars. Zij weten ook welke subsidies er zijn op dit onderwerp. Bijvoorbeeld voor de overstap naar een elektrische bestelbus, elektrische truck én de overstap naar binnenvaartschip of trein. Ook kunnen ze u adviseren over hoe u de laadinfrastructuur regelt als er meer elektrische (bestel)auto’s voor uw bedrijf gaan rijden.

Trendsportal
Gemeente Venlo werkt voor mobiliteit samen met andere Noord-Limburgse gemeenten in het samenwerkingsverband Trendsportal. Voor deze gemeenten – en dus ook voor Venlo – werken er twee logistiek makelaars die bedrijven gratis adviseren: Mark Luikens en Michel Oldenburg.

Contact
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Michel Oldenburg, telefoonnummer: 06-24906738, e-mail: [email protected]
Mark Luikens, telefoonnummer: 06-51165781, e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen