Start herinrichting centrum Blerick

Foto: © Gemeente Venlo.

Binnenkort start de gemeente met het opnieuw inrichten van de openbare ruimte in het centrum van Blerick.

Het gaat om de herinrichting van het Laurentiusplein en de directe straten rondom de nieuwbouw van Berden. Ook zijn ze bezig met een ontwerp en de planning van de Pontanusstraat, het Antoniusplein, de Helling en een deel van de Antoniuslaan. Hieronder is het gebied aangegeven waarbinnen het komende jaar wordt gewerkt.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Om het werk uit te kunnen voeren zullen we tijdelijke verkeersmaatregelen moeten nemen. Bestaande verkeerssituaties zullen hierdoor veranderen waardoor u mogelijk overlast zult ervaren. Deze tijdelijke maatregelen worden tegen de tijd dat gestart wordt ook vermeld op Melvinen Nu Venlo.

Informatiemiddag
Op dinsdag 27 juni 2023 houden wij een inloopmiddag. U bent tussen 16.30 uur en 19.00 uur welkom in ’t Raodhoès, zaal 1. Graag lichten wij dan de plannen, de planning en de tijdelijke verkeersmaatregelen toe. Ook gaan we graag met u in gesprek over het ontwerp van de Pontanusstraat, het Antoniusplein, de Helling en een deel van de Antoniuslaan, voordat het plan definitief wordt vastgesteld. U kunt tussen 16.30 uur en 19.00 uur binnenlopen wanneer u wilt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen