[4 juni] HEEJ in de Smeliënkamp

Foto:

Op zondagmiddag 4 juni vindt in de Smeliënkamp het buurtevenement “HEEJ in de Smeliënkamp” plaats.

HEEJ omdat de initiatiefnemers willen laten zien wat er zoal is in de buurt. Het is immers een rustige buurt die niet zo vaak in de aandacht staat. Een rustige buurt met weinig “trammelant”. Maar ook een buurt waarin bewoners op allerlei manieren samen werken aan initiatieven. En dat mag ook wel eens gezien worden. HEEJ ook omdat de buurtbewoners de gelegenheid krijgen om elkaar tegen te komen en “Heej” tegen elkaar te zeggen.

Wijkblad PUNT, de Kleierkas, de Vijfsprong en Buurtvereniging Onderlinge Hulp hebben een programma gemaakt met voor elk wat wils. Er zijn activiteiten voor kinderen, met een bezoek van clowntje Polka. Er zijn optredens van de Blerickse Herten en van een line-dance groep, er wordt een lezing gegeven over de straten in de buurt vroeger en nu, er zijn maquettes van gebouwen te bewonderen, er wordt een modeshow gehouden en er staan informatie kraampjes.

HEEJ in de Smeliënkamp wordt gehouden in de Smeliënstraat Blerick op zondag 4 juni van 12.30-17.00 uur en is mogelijk door bijdragen van het SAMfonds, Postcodeloterij Buurtfonds en het Wijkoverleg Blerick.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen