Productiebedrijven in regio Venlo openen deuren voor grote publiek

Foto: © Dag van de maakindustrie.

Productiebedrijven in de regio Venlo zetten op zondag 2 april de deuren open voor het grote publiek tijdens de 4e editie van de ‘Dag van de Maakindustrie’. Inwoners in de regio kunnen dan een kijkje nemen bij bedrijven achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven.

Bezoekers krijgen aan de hand van een rondleiding een beeld van het maken van onder meer designmeubelen, tv- en glasvezelkabel en voedselverwerkende machines. Tevens is het secure werk te zien dat komt kijken bij het maken en onderhouden van onderdelen voor vliegtuig- en helikoptermotoren en turbines.

Tijdens de open bedrijven dag laten de productiebedrijven aan inwoners zien dat zij voor tal van opdrachtgevers en in diverse sectoren werkzaam zijn en vanuit hun vestigingsplaats in de gemeente Venlo en omliggende gemeenten producten leveren die de hele wereld over gaan.

In totaal zijn er 16 opengestelde bedrijven in de regio waarvan 6 in de gemeente Venlo. Dat zijn Belden, Hauzer Techno Coating en Leolux in Blerick, Marcelissen Food Processing Machinery in Belfeld en Oerlikon en Sulzer Turbo Services in Lomm. De bedrijven zijn toegankelijk voor jong en oud en allemaal gratis te bezoeken. Een blik werpen op alle deelnemende bedrijven en vooraf aanmelden voor een rondleiding kan via de website www.dagvandemaakindustrie.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen