Bij een bezoekje aan de site van Nina Bellen trok een van de nieuwste ideeën “de High Wine” variant mij het meeste. Die wordt omschreven als de nieuwe hartige variant van High Tea. Een combinatie van lekkernijen en amuses, vergezeld met een goed glas wijn bezorgen u een ware smaaksensatie.
Laat mij nu tot de groep mensen behoren met een absolute voorkeur voor hartigheid.
Nieuwsgierig geworden naar het brein achter deze culinaire variant maak ik een afspraak met Nina. Al gauw ontdek ik dat het bedenken van de high tea variant beslist niet de laatste vondst is. Zij vertelt hoe zij zoekende was nadat ze was afgestudeerd in Haarlem aan de hogeschool voor Media en Entertainment. Haar stageplaats in Utrecht had haar zeker geïnspireerd, maar ze was nog aarzelend of zij op de Venlose evenementenmarkt wat zou kunnen toevoegen.
Inmiddels ,4 jaar later, heeft zij haar netwerk vormgegeven en werkt ze samen met o.a. Dick Evers als het om creatieve uitspattingen gaat, Toine Schreinemachers aangaande culinaire zaken en Café Central als vaste uitvalbasis. Natuurlijk zijn er nog veel meer samenwerkende partners, maar dit is een kleine greep uit de grote groep ondernemers.
Het werd tijd om deze jonge onderneemster eens wat meer in het zonnetje te gaan zetten, want ondernemingslust in Venlo en je willen profileren in originaliteit met enthousiasme is een inspiratiebron voor vele mensen, die als inwoner of ondernemer deel in Venlo het verschil willen maken.
Bovenstaande lijkt me genoeg reden om in het kader van de “ondernemer van de week”, een nieuwe rubriek bij Venlo Nieuws, Nina Bellen het rijtje laten openen.
Wij hebben Nina gevraagd om in de loop van dit jaar haar nieuwe evenementen met ons te delen en bekend te maken via deze site. Dus u blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van dit mooie bedrijf,