Make-A-Wish organiseert Pubquiz bij Grenswerk in Venlo

Poppodium Grenswerk Venlo
Foto: Grenswerk

Venlo – 30-10-2015 – Op donderdag 17 december organiseert Make-A-Wish Nederland voor het eerst een Pubquiz bij poppodium Grenswerk in Venlo.

Dit jaar kunt u de traditionele kerstborrel anders vormgeven door het organiseren van een teambuildingsactiviteit voor medewerkers. Kom samen met collega’s, teamgenoten of vrienden naar deze benefiet Pubquiz. De opbrengst van de avond wordt gebruikt voor het vervullen van de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar.

Make-A-Wish Pubquiz
Bij de Make-A-Wish Pubquiz (ook wel kennisquiz, quiznight of triviaquiz genoemd) nemen teams van vijf personen het tegen elkaar op door het beantwoorden van allerlei vragen op het gebied van o.a. geschiedenis, sport, eten en drinken, aardrijkskunde, muziek, film enz. De deelnemers noteren per team hun antwoorden op een antwoordformulier. Aan het eind van de avond wordt het team dat de meeste vragen juist beantwoord heeft, bekendgemaakt.

Avondvullend programma
De Make-A-Wish Pubquiz is een avondvullend programma inclusief drankjes, muziek en een borrelhapje. Om 19.00 uur is de zaal open en om 19.30 uur start de Pubquiz. Rond 23.00 uur is de strijd gestreden en wordt de winnaar bekend gemaakt. Uiteraard zijn er mooie prijzen voor de beste quizspelers.

Teambuilding
Iedereen is welkom bij de Make-A-Wish Pubquiz. Omdat we ons richten op teams van vijf personen zal de Pubquiz het meest geschikt zijn voor groepen. Dit kunnen collega’s, sportteams, vriendengroepen of andere samengestelde groepen zijn. Ervaring laat zien dat de Pubquiz ook zeer effectief is als teambuildingsactiviteit en om onderlinge verbondenheid te creëren in een team.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Deelname aan de Make-A-Wish Pubquiz laat ook een stukje maatschappelijke betrokkenheid zien. Doordat de volledige opbrengst naar Make-A-Wish gaat, steunt u het goede doel en slaat u eigenlijk 3 vliegen in één klap; een gezellige avond, teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid.

Kosten en aanmelden
Deze volledig verzorgde avond kost voor een team van 5 personen €250,- Dit is inclusief drankarrangement en borrelhapjes.
Wilt u deelnemen aan dit unieke evenement en gegarandeerd zijn van een gezellig avondje uit? Geef u dan uiterlijk 5 december 2015 op door te klikken op de button ‘tickets’ via: http://www.makeawishnederland.org/nl/actiepagina/make-a-wish-pubquiz_480/

Reacties