Gemeente Venlo stopt met gemeentegids

Foto: © Venlo Nieuws.

Gemeente Venlo stopt in 2022 met het uitgeven van de jaarlijkse gemeentegids. 

De informatie uit de gemeentegids is via een tal van andere kanalen te verkrijgen: via de gemeente website, onze website, Facebook en andere huis-aan-huis uitgaves. Bovendien is de papieren versie vaak al snel niet meer actueel, omdat de gegevens voortdurend wijzigen. Ook vanuit het oogpunt van duurzaamheid; de gids kost veel papier en het feit dat er gelijkwaardige alternatieven zijn, is door de gemeente besloten te stoppen met het uitgeven van de gemeentegids.

Op de gemeentelijke websites www.venlo.nl en www.venloonline.nl is alle gemeentelijke informatie uit de gids terug te vinden.

Adverteren bij Venlo Nieuws
Niet meer in de gemeentegids maar wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf (toch) vergroten? Dan is dit het moment! Zorg ervoor dat uw bedrijf in beeld blijft tijdens deze (corona)periode, om zo ook bij uw consumenten onder de aandacht te blijven.

Enorme groei in 2021 
We hebben in 2021 (al) meer dan 4.062.947 paginabezoeken op onze webpagina gehad. Dit zijn er al bijna anderhalf miljoen méér dan in 2020. (2.628.310 – 31 december 2020) En we blijven groeien.
Bezoekers zijn gemiddeld 1.40 minuut op onze pagina, voldoende tijd om uw advertentie te zien.

Wij bespreken graag met u hoe u optimaal kunt adverteren op lokaal niveau tegen een concurrerende prijs!

Salesmanager Leo Christiaens – Nieuws.nl
Via email: [email protected]
Telefonisch: 06-11087527

Reacties

Cookieinstellingen