Venlo.fit lanceert QR Beweegroute Brug tot Brug en beweegcampagne

Foto: © Venlo.Fit

Venlo heeft nu een QR Beweegroute Brug tot Brug! Afgelopen zaterdag 31 juli is de route geopend door jongeren van zorgaanbieder Care+. De route is ruim 6 kilometer lang en op 8 locaties staan paaltjes met een QR-code. Als je die met een mobiele telefoon scant, krijg je de beweegopdracht te zien die je op je eigen niveau en tempo kunt uitvoeren. 

De QR Beweegroute is een initiatief van Venlo.fit, de naam van de leefstijlcampagne van het team Sportontwikkeling van de gemeente Venlo. Met de QR Beweegroute Brug tot Brug wil Venlo.fit inwoners enthousiast maken en ondersteunen om meer te bewegen en zo gezonder te leven. Vooral mensen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, worden uitgenodigd om mee te doen. Venlo.fit heeft voor deze doelgroep een beweegcampagne ontwikkeld, die ook zaterdag op 31 juli van start gaat. De QR Beweegroute maakt onderdeel uit van deze campagne.

Steuntje in de rug
Venlo.fit biedt iedereen de kans bieden om de positieve effecten van sport en bewegen te ervaren. Maar bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen mensen hebben een extra zetje in de rug nodig. Venlo.fit heeft hiervoor een tool ontwikkeld voor beweegcoaches en andere professionals om in gesprek te gaan met mensen die willen bewegen, maar voor wie de drempel nog te hoog is om dat te doen.

Inwoners die ondersteuning nodig hebben om te gaan bewegen en willen weten wat er op dat gebied mogelijk is in Groot Venlo, kunnen terecht bij het Sportloket: www.sportloketvenlo.fit

De QR Beweegroute is bekijken op www.venlo.fit

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen