Gemeente: Samen in gesprek over een groene toekomst

Foto: © Gemeente Venlo.

Werken aan een nieuwe en groene toekomst doen we samen met inwoners van gemeente Venlo. De gemeente gaat dan ook graag het gesprek aan. Welke ideeën zijn er? Welke kansen zien we? En hoe zetten we samen stappen naar een groenere straat, wijk of stad?

Onder de naam ‘Morgen in Venlo’ werkt de gemeente Venlo samen met inwoners, het bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen aan een nieuwe en groene toekomst voor iedereen in Venlo. Samen hebben we de opdracht om ervoor te zorgen dat ook onze kinderen en kleinkinderen leven in een groene en gezonde stad. Een plek waar we samen energie opwekken, groene lucht inademen en ons geen zorgen maken over wateroverlast en afval.

Online in gesprek
Op dinsdag 18 mei van 19.30 tot 21.30 uur willen we graag met u in gesprek over een groene en nieuwe toekomst. Wij nodigen graag iedereen uit voor deze online webinar. Het maakt niet uit of u al stappen heeft gezet naar een groene toekomst of juist nog helemaal niet. Iedereen mag aansluiten!

Enkele onderwerpen die aan bod komen
– De waarde van groen. Van grijs naar groen maakt ons jong, vitaal en welvarend. Op ontdekkingsreis naar de waarde van groen voor Venlo.
– De kracht van lokaal. Actief in de directe omgeving, lokaal bekend én vertrouwd. Op verschillende manieren ondersteunen we initiatieven van inwoners.

Wij horen ook graag welke ideeën u heeft! Stel uw duurzame vraag of deel een onderwerp met ons tijdens de webinar. Dit kan je aangeven bij de aanmelding.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen