Oktober start Buurtcirkel in Venlo Oost / Venlo Noord

Foto: © De Buurtcirkel.

In oktober gaan we starten met een Buurtcirkel in Venlo Oost / Venlo Noord Een buurtcirkel is een groep van 9 tot 12 mensen die bij elkaar in de buurt wonen. Ieder woont in zijn of haar eigen huis. Buurtcirkel brengt mensen met elkaar in contact. Zodat je elkaar weet te vinden en iets voor elkaar kan betekenen. De Buurtcirkel komt een keer per week of een keer per twee weken bij elkaar, afhankelijk van wat de deelnemers willen.

Een Buurtcirkel kan veel betekenis hebben bijvoorbeeld wanneer je op jezelf woont, of wilt wonen en je kent niet veel mensen in jouw omgeving. Of wanneer je je misschien wel eens eenzaam voelt en het je leuk lijkt om af en toe wat te gaan doen met anderen. Soms kan het ook zijn dat je een beetje hulp kunt gebruiken en ook zelf iets kan betekenen voor een ander. Want iedereen is wel ergens goed in. Met Buurtcirkel ben je er voor elkaar. Zo leer je mensen in je eigen omgeving beter kennen. En je leert hoe je dingen zelfstandiger doet. De Buurtcirkel is er voor jong en oud.

De buurtcirkel start in oktober en komt een keer per week of een keer per twee weken bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie of thee leer je andere deelnemers uit de buurtcirkel kennen. Een vrijwilliger uit jouw buurt ondersteunt samen met een coach jouw groep in de onderlinge samenwerking en maakt je bekend met de buurt.

De voordelen van buurtcirkel

  • Meer grip op je leven
  • Niet alleen, maar samen
  • Elkaar helpen
  • De veiligheid van een groep buurtgenoten waar je bij terecht kunt

Doe je mee?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of meedoen?

Neem dan contact op met:

Yvonne: 06 – 36 46 04 12
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen