[Vandaag]Open dag in de Venlose bibliotheek

Foto: Bibliotheek Venlo.

Bezoek zaterdag 25 mei de open dag in de Venlose bibliotheek. 

Ben je al lid van de Bibliotheek, bezoek je die bibliotheek regelmatig of ben je misschien helemaal nieuw? Tijdens de Open Dag ben van harte welkom om een kijkje te komen nemen in deze ‘schatkamer van informatie’. Waarmee kun je nu precies bij ons terecht? Welke vragen kunnen we beantwoorden en waarvoor moeten we jou verder verwijzen? Welke kennis hebben onze medewerkers? De Bibliotheek Venlo staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Met diverse informatiekraampjes, partners van de Bibliotheek Venlo die zich voorstellen en dat alles natuurlijk midden tussen de boeken. Een (open) dag om bij te zijn!

De open dag met boekenmarkt waarbij je afgeschreven boeken voor een klein prijsje kunt kopen duurt van 13.00 tot 17.00 uur ook vind je in de bieb staat een kraam van Stichting ABC, waar taalambassadeurs vertellen over hun ervaringen met laaggeletterdheid. Bezoekers kennis maken met de BoekStartcoach, het Geheugenhuis en het Taalhuis. Tevens staat de BieBies bus voor de deur.

Wat kom je allemaal tegen op de Open dag?

  • Uitleg over de uitbreiding van onze informatieservice en wat je hiervan kunt verwachten;
  • Taalkraam van Stichting ABC, met informatie, boekjes en ervaringen van ‘Taalambassadeurs’
  • Boekenmarkt (Koop hier de mooiste boekje voor een topprijsje);
  • Medewerkers, vrijwilligers en partners van de Bibliotheek Venlo gaan graag met jou in gesprek over de activiteiten die de Bibliotheek Venlo biedt.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen