Brief verkeerd verstuurd; Minderjarigen op Nieuwkomersdag

Foto: © Venlo Online.

Al enkele jaren organiseert de gemeente Venlo samen met Venlo Partners een gezellige dag voor inwoners die nieuw in Venlo zijn komen wonen, om ze gastvrij welkom te heten. Dit jaar is er een fout gemaakt in het versturen van de uitnodigingen. 

De uitnodiging werd per ongeluk naar de minderjarigen verstuurd. De dag is bedoeld voor nieuwkomers in de gemeente om hen kennis te laten maken met de stad en mede-nieuwkomers. Venlo Partners organiseert het evenement in samenwerking met de gemeente, die verantwoordelijk was voor de uitnodigingen.

” Gemeente Venlo, wordt bij deze bijeenkomst voorzien in een natje en een droogje? Zo ja dan komt onze Tomas graag wanneer hij een flesje Hero Baby en een luier tegemoet kan zien.

Ps. Hij zal tussendoor wel even willen slapen. “ grapt Joep Houben op zijn Facebookpagina.  Ook hun 6 maanden oude zoon had een brief  – verkeerd- ontvangen.

Hoeveel baby’s de brief ontvingen, is nog onduidelijk. De gemeente laat weten dat het versturen van de brieven aan de pasgeborenen niet de bedoeling was en dat uitgezocht wordt hoe dit kon gebeuren.

Gemeente Venlo, wordt bij deze bijeenkomst voorzien in een natje en een droogje? Zo ja dan komt onze Tomas graag wanneer…

Geplaatst door Joep Houben op Donderdag 2 mei 2019

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen