Velden Leest! Philip Huff

Foto: © Philip Huff - persfoto.

Velden Leest! presenteert haar volgende lezing met Philip Huff. Philip Huff (1984) is schrijver en regisseur. Hij is te gast in het nieuwe literaire programma Velden Leest! waarbij Frans Pollux landelijk bekende schrijvers interviewt. Het interview gaat onder meer over zijn bestseller “Wat je van bloed weet”.

Het boek verscheen in het voorjaar van 2022 en belandde direct op de eerste plaats van de Bestseller 60. Het kreeg lovende recensies in Nederland en België: ‘Een mooi maar huiveringwekkend boek. Blinkend als de tand van een wolf.’ (Koen Eykhout, De Limburger)

“Wat je van bloed weet” is een roman over opgroeien in een gewelddadig gezin; over de wording van kind tot man, en over de liefde – de liefde voor Cato, maar ook voor Alex, de jongere broer van de verteller. Het is een roman over machteloosheid in familieverhoudingen en over de vraag of je jezelf ooit uit die verhoudingen kunt bevrijden.

Datum: Dinsdag 22 november 2022
Tijdstip: 20:00 – 21:30 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur
Locatie: BMV De Vilgaard, Schandeloseweg 1, Velden
Ticketprijs: €10

Tickets zijn te koop bij de Bibliotheek Venlo en in de webshop: https://bibliotheekvenlo.op-shop.nl/503/velden-leest-met-philip-huff/22-11-2022 Interesse in de boeken van Philip Huff? Boekhandel Koops is ook met een stand aanwezig.

Velden Leest! vindt voorlopig om de maand plaats bij BMV De Vilgaard: Schandeloseweg 1, 5941 CP, Velden. Inloop vanaf 19.30 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie.

Reacties

Cookieinstellingen