Limburgse Esther Putter met Pocket Opera in Venlo

Foto: © Esther Putter.

Venlo, 14 oktober – Tijdens de Pocket Opera maakt het publiek op een toegankelijke manier kennis met drie opera’s en maar liefst twintig rollen in 75 minuten. Het is voor het eerst dat Pocket Opera naar Venlo komt.

“Er mag zelfs gelachen worden.“ zegt Gerard Legeland, zanger bij Pocket Opera. “Een opera op deze manier is een mooie kennismaking met opera. Dankzij de intieme setting is er meer contact met het publiek.”
Pocket Opera komt in Limburg alleen naar Venlo, de van oorsprong Limburgse Esther Putter maakt deel uit van het gezelschap dat bestaat uit drie zangers en een pianist.

De voorstelling verschilt van een reguliere opera door de lengte van het stuk (deze is logischerwijs korter) en ook het decor is minder bombastisch, omdat de voorstelling is gemaakt voor de kleinere zaal. Dat doet niets af aan de geweldige kostuums en indrukwekkende zang met duetten, aria’s en koorstukken uit beroemde opera’s van Mozart, Verdi en Donizetti.

De voorstelling is te zien op zondag 23 oktober om 15.00 uur in De Maaspoort. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via maaspoort.nl, ook bij deze voorstelling zijn kinderen tot en met 12 jaar gratis.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen