De Bibliotheek Venlo organiseert Gi-Ga-Groene activiteiten tijdens de Kinderboekenweek

Foto: © Kinderboekenweek.

Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) organiseert de Bibliotheek Venlo verschillende activiteiten voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur, onder het motto Gi-Ga-Groen!. Er zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen.

Tijdens de Kinderboekenweek 2022 gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat je kunt doen om de natuur te helpen.

Activiteiten
De Bibliotheek Venlo organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om te lezen en leren over hoe mooi de natuur is. Via www.bibliotheekvenlo.nl kun je het volledige overzicht van de activiteiten bij de Bibliotheek Venlo vinden en je hiervoor aanmelden. 

Speciale gast
Speciale gast tijdens de Kinderboekenweek is Sterrin Smalbrugge. Sterrin is ecologe en herpetologe (reptielendeskundige). Je kent haar misschien van Expeditie Robinson. Sterrin schreef ook twee kinderboeken. Het grote reptielenboek en Sterrins reptielenreis. Op woensdag 12 oktober komt ze speciaal voor kinderen van 8 tot 10 jaar naar Venlo. Ze vertelt hoe ze reptielendeskundige is geworden en waarom ze er kinderboeken over heeft geschreven. Haar bezoek wordt extra spannend want ze neemt ook een echt reptiel mee. Wil je Sterrin en haar reptiel ontmoeten? Schrijf je dan snel in op www.bibliotheekvenlo.nl

De Bibliotheek is er voor iedereen
De Bibliotheek Venlo biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen