Reünieconcert 100 jaar Patronaat

Foto: © Reünieconcert 100 jaar Patronaat.

Reünieconcert 100 jaar Patronaat met muziek uit de oude doos voor en door (oud-)leden van Stella Duce, MDB Venlo en MV Valuas. 

Op zaterdag 22 oktober wordt het 100-jarig bestaan van het Patronaat (Ut Tref) in Venlo-Zuid gevierd, met als onderdeel van deze dag een optreden van de brassband en percussiongroep van MV Valuas, waarbij alle oud-leden van de vereniging en haar voorlopers weer eens eenmalig kunnen meespelen. Het gaat om oud-leden van Stella Duce, Majoretten-, Drum- en Brassband Venlo en Muziekvereniging Valuas. Ben jij een oud-lid? Lees dan vooral verder!

Tijdens het concert wordt muziek uit de oude doos gespeeld. Wie kent Wildhorn of King Size nog? En wat dacht je van Drummers Parade of Margos in Jumping Five? 

Zou je het leuk vinden om deze muziek uit de oude doos weer eens mee te spelen, dan is dit DE KANS om herinneringen op te halen! Uiteraard mag je ook komen luisteren naar de “good old days of music”. Wij zouden het in ieder geval heel stoer vinden als je het aandurft om je aan te sluiten. Vanaf 16:00 uur is er inloop en om 16:30 uur start het miniconcert.

Er wordt tijdens twee repetities voorafgaand aan 22 oktober samen met de huidige muzikanten van MV Valuas geoefend. Zorg dat je in ieder geval bij één repetitie aanwezig bent.

  • Brassband: vrijdag 14 oktober en vrijdag 21 oktober van 19:30 uur tot 21:45 uur.
  • Percussiongroep: maandag 10 oktober en maandag 17 oktober van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Is je interesse gewekt? Kijk dan op www.mvvaluas.nl voor verdere informatie en meld je aan!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen