Geulpop Lomm klaar voor grotere aanpak!

Foto: © Persfoto Geulpop 2021.

Dankzij het grote succes van Geulpop in de coronazomer van 2021 staat de organisatie klaar om zaterdag 3 September aanstaande nog eens extra groots en groot aan te pakken. In plaats van de nadruk te leggen op kleinere lokale bands Is er gekozen door te pakken en staan er gerenommeerde bands die bekend zijn ven de grote festivals zoals Paaspop en de Zwarte Cross.

Vorig jaar, gedurende de naweeën van de coronacrisis was Geulpop het enige evenement dat plaats mocht vinden in gemeente Venlo in de warme nazomer in september. Het was tenslotte een kleinschalig festival on kon daardoor plaats vinden ondanks de opgelegde beperkingen. En dat bleek. De drukstbezochte editie van Geulpop in alle elf voorgaande edities. De organisatie had de smaak te pakken: ”In 2022 pakken we het nog groter aan!”.

En dat blijkt, de huidige line-up van het popfestival nabij de Hoogwatergeul in Lomm is er een om naar uit te kijken. Met als afsluiter Baby Blue, een jonge coverband en tevens de kweekvijver van Flemming die tegenwoordig de harten steelt van zijn fans in Nederland. De nieuwe leadzanger ven Baby Blue is echter een bekend gezicht op Geulpop. Dion Noya, afkomstig uit buurdorp Velden stond vorig jaar al op het podium van Geulpop met zijn John Mayer Tribute-band. Na Noya’s eerste Geulpop-ervaring maakte hij al snel de overstap naar Baby Blue die optredens verzorgde op Paaspop en de Zwarte Cross. De overige line-up bestaat uit een oude bekende, namelijk coverband Lukazz, New BIiss, en Uncle Henries Last Freakout. Bovendien biedt Geulpop dit jaar wederom een podium voor jong talent in de regio in de vorm van de ‘Young Talent Stage’.

‘De bands staan te popelen, het bier is besteld en onze vrijwilligers staan weer klaar om er een topdag van te gaan maken…’ Aldus de organisatie. Nu de bezoekers nog! Maar dat moet met deze artiesten zeker goedkomen.

De 12e editie van Geu|pop zal plaatsvinden op 3 september 2022 in Lomm. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.geulpop.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen