Tegelse ‘FARGRO’ volgt zijn muzikale droom

Foto: © FARGRO - Persfoto.

De 22-jarige Brian Verstegen is hard onderweg om een succesvolle producer te worden binnen de pop- en dancemuziek. Onder de naam ‘FARGRO’ brengt hij samen met de Amerikaanse zangeres Bailey Jehl maandag zijn nieuwe single ‘Too Far Gone’ uit op Frequency Music.

Brian studeert sinds vorig schooljaar aan de Rockacademie in Tilburg, waar hij de opleiding Elektronische Muziek Productie volgt. Twee jaar geleden stond hij nog als leerkracht voor de klas, maar besloot toch om zijn droom te verwezenlijken. “Toen ik werd aangenomen bij de Rockacademie wist ik niet wat ik moest doen. Je krijgt zo’n kans een keer in je leven, dus besloot ik om het risico te nemen en vol voor mijn muzikale carrière te gaan. Nu heb ik veel leuke projecten lopen waar ik de productie voor doe en natuurlijk mijn eigen projecten.”

Zijn slaapkamer heeft hij omgebouwd tot zijn eigen studio. “Ik werk zo’n 40 tot 50 uur per week aan tracks, zowel voor mezelf als voor andere artiesten die bijvoorbeeld een nummer nodig hebben. Gelukkig is mijn kamer goed geïsoleerd, zodat de buren niet gek worden van de muziek. Hoe ik mijn toekomst zie? Muziek produceren voor grote artiesten.” Luister maandag FARGRO’s nieuwe track op alle streamingdiensten.

Too Far Gone – song and lyrics by Fargro | Spotify

Reacties

Cookieinstellingen