Stadsfestival Aan de Waterkant keert terug

Foto: © Festival Aan de Waterkant - persfoto.

Na het grote succes van vorig jaar is het park ’t Bat in Venlo (voorheen: de Lage Loswal) deze zomer wederom het decor voor het stadsfestival Aan de Waterkant. Het evenement is een samenwerking tussen Poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events en staat in het teken van muziek, theater, lokaal eten en drinken op een historische plek aan de Maas in Venlo. 

De eerste acts die de podia aankondigen zijn Meau, Karsu, Guido Weijers en Airwalk Outdoor Trance Festival. De kaartverkoop voor deze concerten start aanstaande zaterdag 18 juni om 12.00 uur via www.aan-de-waterkant.nl.

Voor De Maaspoort en Grenswerk is ’t Bat een hele logische plek voor een samenwerking.  Op een steenworp afstand van beide podia is het een ideale plek voor een reeks openlucht concerten- en voorstellingen bij een ondergaande zomerzon. Net zoals vorig jaar is er ook weer een gratis toegankelijk terrasgedeelte waar tevens diverse lokale artiesten zullen optreden. Het festival vindt plaats tussen 28 juli en 7 augustus. 

De cultuurpodia werken tijdens het evenement samen met Café De Locomotief als horeca-partner. Daarnaast verzorgen verschillende lokale ondernemers voor een gevarieerd food aanbod.

Aan de Waterkant is een samenwerking tussen poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo en Fonds Podiumkunsten. 

Reacties

Cookieinstellingen