Hippiecultuur met decennium in het Openluchttheater in Velden

Foto: © Decennium.

Zondag 26 juni gaan we in het Openluchttheater Velden terug in de tijd met Decennium, de Venlose band met een roemrijk verleden, maar nog steeds met een uiteenspattende spirit om ‘U’ tegen te zeggen. Decennium trakteert het publiek op een uitgekiend repertoire uit onder andere de rijke West Coast historie en speelt die zondag bijna letterlijk in de achtertuin van bandlid Hai Gout.

Eind zestiger jaren was het zonnige California het kloppend hart van de zogeheten ‘Hippiecultuur’, Vele giganten uit die tijd komen aan bod, zoals The Byrds, Loggins & Messina, The Doors, Doobie Brothers, Crosby, Stills, Nash & Young, Buffalo Springfield… Ook horen we invloeden uit de Britse folkrock en andere belangrijke exponenten van de progressieve muziekscene uit de seventies. Toch is en blijft de eigen sound van Decennium herkenbaar, waarbij soepele melodielijnen en meerstemmige zang de stevige handelsmerken blijven. Dus Opa’s en Oma’s… kom genieten van die unieke muzikale periode uit jullie jeugd en neem zonen, dochters en kleinkinderen mee!

Entree €15,- inclusief 2 consumptiebonnen/-muntjes. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het hoort natuurlijk ook een beetje bij hun opvoeding.

  • Zondag 26 juni 2022 – 15:00 uur
  • Decennium
  • Openluchttheater Velden
  • Entree € 15,00 (kinderen tot 12 jaar gratis)
  • Kaarten reserveren via www.openluchttheatervelden.nl

Het Openluchttheater Velden is gelegen aan de Molendijk in Velden in buurtschap Hasselderheide, achter de Algemene Begraafplaats en de manege van LRV Zeldenrust. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Neem Arrivabus 83 en stap uit bij halte Hasselt.

Reacties

Cookieinstellingen