SPIJS! Foodfestival kijkt tevreden terug

Foto: © SPIJS 2022.

De organisatie van SPIJS! Foodfestival kijkt tevreden terug op hun 10-jarige jubileumeditie. Ondanks de heftige regenbuien van gisteren bleven bezoekers toch het festivalterrein bezoeken. Foodtrucks bleven geopend tot aan sluitingstijd.

De feestavond Reizende Sterren op vrijdag was uitverkocht en kende een prima ambiance met live Hollandse muziek van diverse (top)artiesten. “De sfeer zat er erg goed in deze avond, we kijken terug op een zeer geslaagd feestje” aldus voorzitter Toine Schreinemachers. De zaterdag was drukker dan regulier. Foodtrucks raakten uitverkocht en bezoekers nestelden zich comfortabel langs de oevers van de Maas, luisterend naar het gevarieerde muziekaanbod.

De zondag startte eveneens uitstekend. Gedurende de hoosbuien zochten bezoekers ieder plekje op om te kunnen schuilen. Begin van de avond liep het bezoekersaantal weer op om een fraai vervolg te geven aan het jubilerende festival.

Tijdens het evenement waren dagelijks zo’n 15 Oekraïners aanwezig op het terrein als vrijwilliger. Zij spraken van een zeer geslaagde test. Vol overgave werden hand- en spandiensten verleend aan de kassa’s, barren en bleef het terrein uitermate schoon.

 

Reacties

Cookieinstellingen