Grote theaterzaal Maaspoort vanaf nu Hela zaal

Foto: De theaterzaal heet vanaf nu Hela zaal.

Op donderdag 3 februari is de nieuwe naam van de grote theaterzaal in De Maaspoort Theater & Events officieel onthuld. De theaterzaal heet vanaf nu Hela zaal.

Missiepartner
Per 1 januari 2022 is Hela Thissen als missiepartner en sponsor verbonden aan De Maaspoort. Daarmee worden ze tevens naamgever van de grote theaterzaal: Hela zaal. Hela Thissen was al lid van Businessclub Theater & Zaken.
‘Hela streeft ernaar mensen op verrassende wijze te inspireren en prikkelen met smakelijke producten. Een visie die we delen met de Maaspoort. Deze culturele ontmoetingsplaats is dé plek waar we dit kunnen combineren met vermaak. Wij zien tal van mogelijkheden om de gasten van de Maaspoort kennis te laten maken met producten van Hela.’ aldus Hay Thissen, directeur van Hela Thissen B.V.

Rabobank
Voorheen was de grote theaterzaal vernoemd naar eerdere missiepartner Rabobank. Rabobank blijft verbonden aan De Maaspoort als lid van Businessclub Theater & Zaken en gaat zich qua focus meer toeleggen op het versterken van de culturele leefomgeving in relatie tot hun vijf thema’s; Duurzaam ondernemen, Financieel gezond leven, Duurzaam wonen, Banking4Food en Energietransitie.

Hela geluksmomentje
De Hela zaal is vanaf vandaag overal zichtbaar in het gebouw. “We zijn erg blij met het partnership met Hela Thissen. Een organisatie die staat voor smaak en kwaliteit en daarnaast cultuur steunt. Tevens hebben we beiden dezelfde missie om altijd duurzaam te denken, mensen te verrassen en te handelen voor een betere toekomst. In deze samenwerking geven we daar gezamenlijk handen en voeten aan.” zegt Leon Thommassen, directeur-bestuurder van De Maaspoort Theater & Events.

Mogelijkheden om Hela Thissen als missiepartner nog meer de integreren in De Maaspoort zijn er genoeg. Zo worden enkele gasten na afloop van een voorstelling op momenten verrast met een gratis snack in combinatie met Hela sauzen, ook wel het ‘Hela geluksmomentje’. Daarnaast worden kruiden van Hela gebruikt in de keukens van Cabillaud en Bistro de Luif.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen