Stadsbibliotheek open tijdens lockdown

Foto: ©Stadsbibliotheek Venlo.

Tijdens de lockdownperiode blijven Bibliotheken met hun belangrijke informatiefunctie geopend. Dit betekent voor Venlo dat de Stadsbibliotheek volledig open is en de vestigingen Belfeld en Velden met aangepaste openingstijden. De vestiging in Tegelen is vanaf 3 januari weer deels geopend.

De Bibliotheek is een Informatiepunt Digitale Overheid en inwoners van Venlo kunnen hier terecht met hun vragen over het digitaal regelen van overheidszaken. Medewerkers bieden eveneens hulp bij het online maken van een afspraak voor een (booster)vaccinatie. Alle hulp is gratis en je hoeft geen lid te zijn.

De Bibliotheek is verder open voor het lenen van boeken en in de Stadsbibliotheek is een aangepast aantal studieplekken beschikbaar.

Het Informatiepunt Digitale Overheid in de Stadsbibliotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. In Belfeld kan men hier de komende periode op
donderdag van 13.30 tot 16.30 uur terecht en in Velden op maandag van 13.30 – 16.30 uur.

De vestigingen in Arcen en Blerick blijven tot en met 14 januari gesloten. Op.
www.bibliotheekvenlo.nl staat steeds de actuele informatie over de openingstijden. Bezoek de site vóórdat je een bezoekje aan de bibliotheek brengt zodat je zeker weet dat deze geopend is.

Reacties

Cookieinstellingen